+45 70 20 99 80

Hvem er vi

Full-service

Firm Management ApS er et full-service administrationsvirksomhed som på out-sourcing basis forestår mindre og mellemstore virksomheders økonomi- og administrationsfunktion.

Firm Management varetager alle funktioner i økonomi- og administrationsfunktionen og har in-house kompetencer fra almindeligt bogholderi til CFO niveau.

Virksomheden er tilbage i 2010 grundlagt af Tom Glæsner Larsen under navnet Glæsner Company ApS, Tom Glæsner Larsen har revisorbaggrund og erfaring som CFO i flere virksomheder, herunder flere børsnoterede virksomheder, ligesom han i flere år har arbejdet internationalt.

I 2017 stiftes Firm Management ApS og der optages partnere i virksomheden med solid regnskabsmæssig baggrund.

Medarbejdere

Tom Glæsner Larsen

stifter og direktør (1970)

Tom Glæsner Larsen har revisorbaggrund og erfaring som CFO i flere virksomheder, herunder flere danske børsnoterede virksomheder og som Chief Investment Officer i en tysk børsnoteret virksomhed, hvilket har givet international erfaring.

Jeanett Aastradsen

regnskabs-
medarbejder, (1975)

Jeanett Aastradsen er uddannet regnskabsassistent med revisions som speciale i 2005.Jeanett har en bred regnskabsmæssig erfaring fra flere små og mellemstore virksomheder

Kirsten Ugilt Thomsen

regnskabs-
medarbejder, (1969)

Kirsten Ugilt Thomasen har bred bogholderierfaring igennem mange års virke i økonomifunktionen i små- og mellemstore virksomheder

Janni Birkefeldtregnskabs-

medarbejder, (1963)

Janni har mangeårig erfaring som all-round bogholder fra en række små og mellemstore virksomheder.

Firm Management - din forretningspartner